OPEN TALKS

El cicle OPEN TALKS pretén convidar al públic a reflexionar al voltant de quatre eixos estretament lligats a l’arquitectura, canalitzats a través del diàleg entre dues persones enteses en la matèria. Els professionals participants sovint provenen de diferents àrees de coneixement, i per això es tracten els temes de manera transversal i des de distints punts de vista.És necessària inscripció prèvia per aquesta activitat. Una vegada formalitzada la inscripció, s’enviarà un correu electrònic a l’adreça proporcionada indicant el lloc de trobada.Els diàlegs OPEN TALKS són:

OPEN SOCIAL

Les activitats OPEN SOCIAL volen convidar al públic a reflexionar sobre com d’inclusiva és la ciutat que habita, tenint en compte que en ella totes les persones han d’estar habilitades i capacitades per a participar plenament en les oportunitats socials, culturals, econòmiques i polítiques que tenen per a oferir, sense excepció.

En aquest sentit, al llarg del festival es realitzaran diverses activitats perquè tothom prengui consciència del nivell d’inclusió de la ciutat i de la importància d’apostar perquè tothom formi part .

OPEN WALKS

Les rutes guiades a peu OPEN WALKS, se centren en un tema concret i es vinculen a la programació general del Festival, però abastant àmbits més enllà de l’arquitectura, com l’urbanisme, el paisatge urbà o enfocades a l’obra d’un arquitecte reconegut en particular. A través de l’acte de caminar la ciutat, es pretén generar un espai on ampliar coneixements, connectar, debatre i reflexionar entre tots.És necessària inscripció prèvia per aquesta activitat. Una vegada formalitzada la inscripció, s’enviarà un correu electrònic a l’adreça proporcionada indicant el lloc de trobada.Les rutes OPEN WALK són:

OPEN PHOTO

El concurs de fotografia OPEN PHOTO vol convidar als visitants a capturar les millors imatges dels edificis que participen a la primera edició de l’Open House Palma. El concurs es divideix en dues categories: una de professional i una popular a través de la xarxa social Instagram.

#OHPhoto21

OPEN FAMILY

El taller per a infants OPEN FAMILY apropa els conceptes d’arquitectura i urbanisme als més joves de la casa d’una manera lúdica i creativa. Una experiència plàstica sobre continguts arquitectònics on es convida als infants a reflexionar i interpretar l’entorn on viuen, com a usuaris dels espais domèstics, la ciutat i el territori. El taller està dirigit a nins i nines de 6 a 12 anys.

És necessària inscripció prèvia per aquesta activitat. Una vegada formalitzada la inscripció, s’enviarà un correu electrònic a l’adreça proporcionada indicant el lloc de trobada (+info)

OPEN BIKE

Les rutes guiades en bicicleta OPEN BIKE permeten connectar i relacionar edificis i racons de la ciutat que semblen llunyans, però que s’apropen gràcies a aquest mitjà de transport. Al recórrer més distància, podem parlar d’arquitectura i d’història, però també d’urbanisme i d’infraestructures que vertebren el territori.Cada participant ha de dur la seva pròpia bicicleta. És necessària inscripció prèvia per aquesta activitat. Una vegada formalitzada la inscripció, s’enviarà un correu electrònic a l’adreça proporcionada indicant el lloc de trobada.Les rutes OPEN BIKE són: