BORN: LES METAMORFOSIS D’UN TORRENT

Bar Lórien (Carrer de les Caputxines, 5A)

Dimecres 19, a les 10h

Amb inscripció prèvia

Sobre l’activitat

Born: les metamorfosis d’un torrent.

En aquesta ruta, a càrrec de Gabriel Moll i de Palma XXI, coneixerem la història del Passeig del Born, la història de les transformacions d’un llit de torrent que ha acabat convertit en paradigma d’espai turístic.

Vine a descobrir detalls de l’evolució urbanística i arquitectònica d’aquesta zona. Aquests detalls et permetran visitar diferents cares de la modernitat i les maneres com s’han anat i s’estan manifestant a Palma.

Participants

Gabriel Moll Galmes (MallorcaBiel)

Guia oficial. Llicenciat en Filosofia. Format en Teràpia Gestalt. Autor del Manifest MallorcaBiel, camins nous en l’oci turístic

Palma XXI

Associació ciutadana fundada l’any 2016. Amb el caràcter d’observatori sobre el passat, present i futur de Ciutat, Palma XXI és una iniciativa col·lectiva per a reflexionar i presentar propostes de futur amb perspectiva històrica i participació ciutadana. Prenent com a base la necessitat de comprendre el recorregut històric i les tendències constructives i destructives de la ciutat, les nostres accions s’enfoquen des d’una perspectiva diversa però integrada (sociològica, econòmica, cultural, política, urbanística, arquitectònica…). Ens adreçam a la societat palmesana amb l’afany d’oferir un espai físic i virtual d’aprenentatge i debat sobre el que som, sobre el que es perd, el que es transforma i el que projectam per a la nostra ciutat.