ARRENCA LA SEGONA EDICIÓ D’OPEN HOUSE PALMA

Dilluns 17 d’octubre, 2022

El festival més gran d’arquitectura de la ciutat, torna a omplir els carrers de cultura.


Avui, 17 d’octubre de 2022, comença la setmana que tant estàvem esperant. Després que l’any passat ens visitessin més de 10.000 persones, enguany ampliem el festival durant set dies, facilitant d’aquesta manera l’organització dels visitants. Continuem concentrant les visites guiades als edificis durant el cap de setmana, però traslladem de dilluns a divendres la resta d’activitats, per oferir així als assistents més possibilitats.


Per donar la benvinguda a la segona edició del festival es realitzarà un acte inaugural on assistiran organitzadors, col·laboradors, entitats públiques i, en definitiva, tothom que creu en el projecte. L’acte se celebrarà a Can Balaguer a les 19.30h.


Per altra banda, la primera jornada de l’Open House tindrà també activitats relacionades amb el festival. A les 16.30h hi ha un Open City (Espais per recuperar) al centre de Palma, concretament a les galeries de la Plaça Major. Serà una taula rodona moderada per Gemma Marchena (Última Hora) i on hi participaran Jaume Garau (Palma XXI), Jordi Bayona (AVV Canamunt) i Lionel Bechara (ateneu popular Eléctrica).

Més tard, a les 18h , el Col·lectiu les Güilis, farà una performance anomenada “Anava en bicicleta i em van dir terrorista”. Aquesta actuació serà al carrer de la Riera 5A.

Així doncs, t’esperem aquesta setmana. Organitza’t bé les visites i activitats en les quals vulguis participar consultant els horaris en les pestanyes “d’edificis” i “activitats”. A l’apartat de “programació” tens el plànol i un resum de totes aquestes activitats. Recorda que les activitats i algunes visites a edificis van amb inscripció prèvia.