LÍO MALLORCA

Avinguda Gabriel Roca, 31

Dissabte, de 16 a 19 h

Sense inscripció prèvia

Si

Sobre l’edifici

Vine a conéixer la discoteca Lio! El festival Open House t’obri les portes a aquesta nova sala de festes, ubicada al mític edifici de Tito’s. La renovació i rehabilitació d’aquest emblemàtic espai ha anat a càrrec de l’estudi d’arquitectura Gras-Reynés, i seran els propis arquitectes, els encarregats d’explicar-te i ensenyar-te l’espai.

La sala Tito’s va ser oberta per un italo-americà, anomenat precisament Tito, que havia fet fortuna treballant com a guardaespatlles d’un gàngster de Chicago. Als seus incis, actuava a la sala un grup de música negra, a més d’altres músics mallorquins. Poc més tard, es convertí en un cabaret internacional, i pel seu escenari van passar els millors artistes de l’època. Així mateix, també va tenir visitants molt reconeguts, alguns d’ells foren Charles Chaplin, Grace Kelly o Sean Connery.

Sobre l’arquitecte

GRAS Reynés Arquitectos

Un guardonat equip de disseny arquitectònic i urbà, se centra en liderar el treball contemporani en projectes comercials, residencials i urbans. Fundat per Guillermo Reynés, qui recentment va rebre el premi 40 Under 40 Europe Design Award, l’equip ha treballat en projectes d’habitatge, hotels, edificis d’oficines i projectes urbans. Per part seva, Reynés és ponent en la Universitat CEU de València, l’IAAC (Institut d’Arquitectura Avançada de Barcelona) i l’Architecture League de Nova York.

+ info

ARQUITECTE:

CRONOLOGIA:

TIPOLOGIA:

GRAS Reynés Arquitectos

(rehabilitació)

1930, 2023 (rehabilitació)

Discoteca