GALERIA L21

Carrer Reina Maria Cristina, 10

Dissabte, de 10 a 14 h

Sense inscripció prèvia

Parcialment accessible

Sobre l’edifici

L21 obre el seu primer espai en 2012 a Palma amb la finalitat de representar artistes emergents. El projecte recolza la recerca i l’experimentació amb un programa obert a col·laboracions i projectes específics; des dels marges aspira a crear noves sinergies entre artistes, col·leccionistes i comissaris.


La reforma ha buscat distanciar-se de l’estètica del cub blanc, deixant al descobert diverses capes i textures, restes i sediments, fruit dels diferents usos que aquest edifici històric ha tingut al llarg de dècades. La primera exposició d’aquest nou espai, ”Entre cajas”, es va inaugurar el 28 d’abril de 2023. El títol ”entre cajas” al·ludeix a aquest estat de canvi i moviment, de mudança i reforma en el qual es troben, quan tot està per fer i s’arrenca amb il·lusió un nou projecte. A més, “entre cajas” és una expressió que procedeix del món del teatre. Sinònim de “entre bastidors”, el títol es refereix a tot el que ocorre internament en un projecte abans d’entrar en escena, en l’espai ocult a l’espectador.

Sobre l’arquitecte

La reforma de l’edifici (2023) la va dur a terme Oscar Florit, director de la Galeria L21, juntament amb l’arquitecte Pedro Vidal Ferrer. El primer es va encarregar de conceptualitzar la idea de la galeria i el segon de la part més purament tècnica. 

+ info

ARQUITECTE:

CRONOLOGIA:

TIPOLOGIA:

Oscar Florit i Pedro Vidal Ferrer

(reforma 2023)

2023

Cultural