HM PALMA BLANC

Carrer de Ramon y Cajal, 12

Diumenge, de 10 a 14 h

Sense inscripció prèvia

Si

Zoom Verd

Sobre l’edifici

L’HM Palma Blanc, que destaca pel seu ferm compromís amb amb la circularitat, la sostenibilitat i l’eficiència energètica, és un complex hoteler, que compta amb 118 habitacions i ofereix una gran diversitat d’equipaments i serveis, entre els quals destaquen un restaurant de producte local i ecològic, una sala de cinema, zona de jardins, piscina i spa.


L’edifici, propietat de la cadena hotelera HM Hotels, va obrir les seves portes el passat any 2022 a l’espai que havia ocupat fins llavors l’emblemàtic edifici Firestone, amb un disseny nou d’estètica contemporània. L’aposta per la sostenibilitat i la indústria local es pot percebre des de l’exterior, amb una façana d’alumini blanc, i en els interior on hi predominen materials tradicionals mallorquins com la fusta o el terratzo.


L’hotel a més, incorpora sistemes d’eficiència enegètica, de reducció i reutilització de residus. La generació d’energia fotovoltaica mitjançant plaques solars i la (re-)utilització de les aigües grises procedents de les dutxes i els lavabos són algunes de les mesures implementades per a esdevenir un referent a nivell de sostenibilitat a l’illa.

+ info

ARQUITECTE:

CRONOLOGIA:

TIPOLOGIA:

Joan Tolo Seguí

2022

Hoteler