HABITATGE AL CARRER RODRÍGUEZ DE ARIAS

Carrer Rodríguez de Arias, 8

Dissabte, de 10 a 14 h

Amb inscripció prèvia

No accessible

Sobre l’edifici

Què ens trobarem a l’habitatge del Carrer Rodriguez de Arias? El primer edifici de fusta de Palma. Es tracta d’un edifici de nova planta que posa solució a la petita superfície en planta del seu solar de tan sols 42m2, creant un edifici on destaca la verticalitat.

Un edifici de nova construcció que pretén una simbiosi amb les tradicionals cases de la barriada incorporant façanes que tracten de conservar l’estructura de ciutat amb balconeres i obertures reduïdes protegides del sol amb cortines per als mesos d’estiu.

Incorpora tradició sense deixar de banda la innovació i la sostenibilitat amb una façana aïllada amb suro negre natural i pintada amb pintura transpirable, així com, per donar solució a la menor amplada dels murs, s’ha creat una estructura de fusta per tal d’alliberar superfície útil.

Sobre l’arquitecte

Munarq

És un estudi d’arquitectura amb seu a Mallorca fundat per Rafel Munar i Pau Munar centrat en la integració de l’arquitectura en el paisatge mediterrani. Intenten aportar noves idees a la tradició constructiva de l’illa i resoldre problemes complexos de la manera més directa i eficient, enfocant-se profundament en respectar la nostra terra i per això sempre pensen en una construcció sostenible que afecti en la menor proporció possible el nostre paisatge, utilitzant materials naturals i mutacions favorables per al nostre entorn.

+ info

ARQUITECTE:

CRONOLOGIA:

TIPOLOGIA:

Munarq

2022

Habitatge