LOCAL MEDINA

(OFICINA AL CARRER

DE CAN ESPANYA)

Carrer de Can Espanya, 10

Dissabte, de 10 a 14 h i de 16 a 19 h

Sense inscripció prèvia

Parcialment accessible

Sobre l’edifici

Aquest edifici situat al nucli antic de Palma, era un magatzem i un punt de venda de fruites i verdures que es va reformar i rehabilitar entre el 2018 i el 2019 per Medina Architecture per convertir-se en la seva actual oficina. Es tracta d’una reforma d’un local existent que recupera l’estètica industrial i li dóna molt caràcter i personalitat. L´edifici de 200m2 es distribueix en tres pisos i un sostre de doble alçada. Es distingeix el nucli, amb una àmplia taula de treball al centre, la qual afavoreix un espai circulatori al seu voltant, fent al·legoria al propi treball en equip.

L’entresòl, en canvi, està envoltat de vidre i dissenyat per a reunions o feines silencioses. El que fa especial aquest edifici és l’estructura, composta per dos grans pilars d’acer de 15 cm de diàmetre i forjats de bigues de fusta, que es va mantenir i reforçar pel que fa al seu estat original.

Un altre aspecte que cal destacar i que li donen el caràcter i l’estètica corporativa i cromàtica de l’estudi (blanca, negra i beix) són els materials. En aquest edifici trobaràs materials com l´acer, lacat en negre, fusta de roure, el vidre i la pedra natural.

Tot plegat i en conjunt fan d’aquest edifici un estudi d’arquitectura especial i únic

Sobre els arquitectes

Sandra Umpierrez Medina està al capdavant de Medina Architecture un estudi d’arquitectura format per Ana Muntaner, Gorka Biurrun, Paula Mardisa, Luana Malara i la mateixa Sandra. Es caracteritza per combinar la funcionalitat necessària als espais amb un estil pur, net i ordenat, aportant, a més, la calidesa necessària a cada ambient

+ info

ARQUITECTE:

CRONOLOGIA:

TIPOLOGIA:

Medina Architecture

2018-2019

Oficines