THE BOC PALMA HOSTEL

Carrer de l’Arxiduc Lluís Salvador, 46

Diumenge, de 16 a 19 h

Sense inscripció prèvia

Si

Sobre l’edifici

L’edifici que avui es The BOC Palma Hostel s’ubica a un barri de l’Eixample de Palma. “S’Eixample” de Palma, neix com a resposta a la necessitat d’enllaçar i prolongar el nucli antic de la ciutat amb les carreteres d’Inca, Manacor i Sóller. A més de comunicar els barris ubicats fora de les muralles de la ciutat, que a principis del segle XX eren els barris de La Soledad, és Hostalets i Santa Catalina, amb el nucli antic.

Palma necessitava créixer per donar cabuda a residents de la part forana i peninsulars atrets pel boom turístic i donar resposta al gran desenvolupisme que va viure la capital palmesana a les dècades dels cinquanta, seixanta i setanta. Actualment, l’eixample és testimoni i testimoni del creixement de la capital palmesana durant dècades, sinó que també és tot un abecedari de l’arquitectura del segle XX, on ens trobem amb exemples d’estil regionalista, racionalista o modernista a la mateixa illa.

Pel que fa a l’Hostal que veim avui, és important saber que es tracta d’un antic bloc dels anys 30 d’habitatges familiars que s’ha reformat recentment, concretament al 2015 per l’aquitecte Juan Bartolomé Seguí Gamundí.

+ info

ARQUITECTE:

CRONOLOGIA:

TIPOLOGIA:

Juan Bartolomé Seguí Gamundí (2015)

1933 (construcció), 2015 (reforma de Jaun Bartolomé Seguí Gamundí)

Hotel