SEGONA JORNADA DE FORMACIÓ PER L’EQUIP DE VOLUNTARIAT DEL FESTIVAL OPEN HOUSE PALMA

Dijous 4 de novembre, 2021

Avui, dimecres 3 de novembre de 2021, dos dies abans del festival, l’equip d’Open House Palma ha celebrat la reunió de l’equip de voluntariat a la seu del Col·legi Oficial d’Arquitectes de les Illes Balears (COAIB). S’han programat quatre reunions per poder donar la màxima flexibilitat, dues al matí (a les 11 i a les 12 h) i dues a l’horabaixa (a les 17 i 18 h).

Ha estat el moment de donar les darreres indicacions i aclarir tots els possibles dubtes de cara al cap de setmana del festival. S’han explicat les funcions de cada voluntari i les tasques concretes que haurà de fer cadascú, a més de quin serà el funcionament del festival.

«Ja estam tots preparats per encarar el festival aquest cap de setmana».

Durant la jornada, s’ha repartit a cada persona el material necessari per poder realitzar les seves funcions i algunes de les recompenses, com el kit de marxandatge, la polsera de passi prioritari i un lot de catàlegs.

Totes les persones de l’equip de voluntariat comptaven amb una bossa personal i, a més, els voluntaris encarregats de cada edifici han agafat el material necessari per distribuir a cada un de l’edifici, com els mapes, gel hidroalcohòlic i els vinils que se situaran a l’entrada de cada edifici.