INSCRIU EL TEU EDIFICI A LA PRIMERA EDICIÓ DE L’OPEN HOUSE PALMA

Dilluns 11 de gener, 2021

L’organització de l’Open House Palma estem cercant edificis que participin en la primera edició del Festival, que se celebrarà els propers 6 i 7 de novembre de 2021.

Si disposes d’un edifici, habitatge o espai interessant, és hora de donar-lo a conèixer al conjunt de la societat. Els edificis o espais que es visiten no només són aquells més icònics, sinó que poden ser grans o petits, històrics o contemporanis… l’important és la història que ens expliquen i el seu valor arquitectònic.

La convocatòria inclou aquells edificis, reformes o espais situats al terme municipal de Palma que t’agradaria que formessin part de la programació de les visites guiades d’aquesta primera edició. Si te trobes interessat/da en col·laborar amb el Festival i mostrar els teus projectes o vols proposar un edifici, pots omplir el següent formulari d’inscripció on et demanam les teves dades i les de la propietat de l’edifici o espai per tal de gestionar l’obertura.

No t’hauràs de preocupar de res: l’equip de l’Open House Palma es farà càrrec de l’organització de les visites, de la formació i assignació dels voluntaris, i de la coordinació amb la propietat i/o gestor, aportant els informadors necessaris per a la gestió dels grups i les visites. Per tant, només caldrà que ens facilitis l’accés durant el cap de setmana, així com a altres visites prèvies que farem amb els voluntaris per tal de conèixer l’espai i pactar amb tu el recorregut, el nombre de visitants per visita i els horaris d’obertura. De la mateixa manera, també ens encarreguem de la campanya de comunicació a través de tots els canals de comunicació de l’Associació i de l’assignació d’un interlocutor per a cada edifici com a responsable de zona.

La data límit d’enviament del formulari és el 15 de setembre de 2021. Si teniu qualsevol dubte o consulta sobre el Festival, el seu funcionament o la seva organització, no dubteu en contactar amb nosaltres a través del correu info@openhousepalma.org.

Open House Palma compta amb una assegurança de responsabilitat civil i una altra per als voluntaris per a qualsevol problema o contrarietat que pugui sorgir.

balcony, window, facade