OPEN HOUSE PALMA CELEBRA LA PRIMERA JORNADA DE FORMACIÓ PER L’EQUIP DE VOLUNTARIAT DE LA MÀ DE JUDIT VEGA, PERE PAU SANCHO I MARGALIDA MATEU.

Divendres 29 d’octubre, 2021

El passat 23 d’octubre es va celebrar la primera jornada de formació per l’equip de voluntariat a la UNED Illes Balears.

Per primera vegada es varen reunir prop de 150 persones voluntàries de l’Open House Palma per rebre la primera part de la formació, unes jornades exclusives per formar de manera genèrica a l’equip de voluntariat per tal d’afrontar el cap de setmana de visites guiades i organització de cues. Es van dur a terme a l’auditori de la seu de la UNED de Palma, al polígon de Son Castelló. L’objectiu era donar a conèixer el Festival, la nostra ciutat i millorar les habilitats comunicatives.


Per això, després de fer una breu presentació del Festival Open House Palma amb Eduard Yuste, Daniel Gallego, Laura Trias i Concepció Gené, parlàrem d’arquitectura i urbanisme amb Judit Vega, directora de la UNED.


Posteriorment a aquesta xerrada, la periodista i comunicadora Margalida Mateu i l’actor i professor de teatre Pere Pau Sancho van presentar alguns consells de comunicació i de com enfrontar-se a un públic a tot l’equip de voluntariat. Va ser una presentació lúdica, propera i divertida que no va deixar indiferent al públic.


Acabades les jornades de formació, per tal de relaxar l’ambient i conèixer-se entre l’equip de voluntariat, es va dur a terme un acte de benvinguda al pati del mateix edifici de la UNED, gaudint de la música de Món Sound, una picada del Forn de Sant Francesc d’Inca i cervesa de la mà de Rosa Blanca.