PARTICIPA COM A VOLUNTARI/A A LA PRIMERA EDICIÓ DE L’OPEN HOUSE PALMA

Dimecres 13 de gener, 2021

Per fer realitat el Festival d’Arquitectura de la nostra ciutat, és necessari comptar amb moltes mans amigues per tal de fer arribar el patrimoni arquitectònic a la resta de ciutadania: cercam persones interessades en arquitectura, història, urbanisme, disseny o, simplement, persones curioses que comparteixen la il·lusió d’apropar la bona arquitectura als seus veïnats i veïnades.


L’equip de voluntariat de l’Open House Palma constitueix l’ànima del Festival i el seu paper és fonamental per tal de divulgar els valors del patrimoni i l’arquitectura de Palma. Formant part de l’equip de voluntariat viuràs una experiència que et permetrà adquirir nous coneixements i desenvolupar noves competències. A més a més, seràs part de la família Open House i, com a contraprestació per regalar-nos el teu temps i esforç, rebràs tota una sèrie d’avantatges exclusius.

Cercam tota mena de perfils: estudiants, professionals, tècnics, amants de la cultura, historiadors, gent gran, gent jove… no és necessari tenir coneixements previs sobre arquitectura i estem oberts a tothom que vulgui dedicar el seu temps i entusiasme a la causa.


Si t’apassiona l’arquitectura i el disseny, t’agrada el projecte i vols contribuir a aquesta iniciativa, inscriu-te al nostre formulari!

Foto: Dimitris Tsipas (Open House Thessaloniki)