PARTICIPA EN EL CONCURS D’EXPOSITORS OPEN HOUSE PALMA 2021 #OPENINFO

Dijous 19 d’agost, 2021

OPEN HOUSE PALMA llança un concurs obert a tota la ciutadania per a la selecció del tòtem/expositor dels punts d’informació que hi haurà repartits per la ciutat durant el cap de setmana que se celebrarà el Festival en la seva primera edició del 6 i 7 de novembre de 2021.

Pots presentar la teva proposta fins el 30 de setembre de 2021 a les 23:59 h.

La proposta guanyadora, seleccionada per un jurat professional, rebrà una dotació econòmica de 2.300€ en concepte de d’honoraris, disseny de la proposta, producció i muntatge de tres còpies per distribuir a tres punts diferents de la ciutat durant el festival.

Per més informació consulta les bases del concurs en aquest enllaç.


JURAT #OPENINFO

LETICIA MUÑOZ MARÍA

Artista multidisciplinari i docent en projectes socials i participatius. Se centra en la representació dels estereotips, la simbologia, l’ús d’imatges i productes icònics, el joc, i el rol social de la dona; com a manera de posar en evidència fora de context conductes socials generades per la societat de consum.

Llicenciada en Belles Arts i professora de l’Escola Superior de Disseny de Palma, ha participat en diferents festivals i fires d’art internacionals. També ha treballat per institucions públiques internacionals i  museus de Mallorca.

Festivals Internacionals: Water Tower Art Fest (Sofia, Bulgària), Festival de Vídeo Dansa de Mallorca, Bang, Festival Internacional de Vídeo Art de Barcelona. 

Fires d’Art: Art Athina iPlatform Projects (Atenes) i Supermarket (Estocolm)

Institucions Públiques: Institut Cervantes (Sofia), Art Academy of Latvia, Dansmuseet (Estocolm), CDEX Université du Quebec à Montréal, Canada, Fini Arts Tapestry Museum of the Tbilissi State Academy of Art (Geòrgia), i en AkademiSztuk de Loodz (Polònia).

DANIEL GALLEGO MORALES

De València a Palma, passant per Santiago de Xile, Daniel Gallego és un dels directors d’Open House Palma i el director de la Fundació Cultural Coll Bardolet de Valldemossa.

Llicenciat en Ciències Ambientals, especialitzat en Enginyeria Civil, per la Universitat Politècnica de València (2012), graduat en Belles Arts per la Universitat Politècnica de València (2014) i amb un Màster en Patrimoni Cultural per la Universitat de les Illes Balears (2018).

Ha participat en diverses exposicions col·lectives i ha treballat a diferents espais expositius, on destaca el Museu d’Art Contemporani de Santiago de Xile. Té experiència en disseny gràfic i publicitat a empreses com Seico 9 i Pixel and Pixel, de gestor cultural al Departament de Cultura de l’Ajuntament de Calvià, de tècnic al Museu Modernista de Can Prunera i de professor de pintura al centres cívics de Calvià.

ERIK HERRERA ITURAT

Arquitecte i cofundador, juntament amb n’Aina Bigorrra i Pep Rovira, del Festival Insòlit d’Intervencions Efímeres als Patis de Palma, un projecte cultural que neix el 2016 amb l’objectiu de transformar la mirada de residents i visitants, promovent el valor patrimonial de les Balears. El festival va ser reconegut el 2018 amb el Premi AJAC de difusió de l’arquitectura.

Arquitecte per l’ETSAV i postgraduat en rehabilitació de Centres Històrics i Barris Degradat, ha realitzat el programa de màster del departament de Projectes Arquitectònics de l’ETSAB, i ha participat com a docent en diferents àmbits universitaris.

Arquitecte per compte propi, les seves obres han rebut diversos reconeixements. Des de 2016, destaquen especialment projectes públics desenvolupats en el camp del patrimoni construït, així com diverses obres d’arquitectura i interiorisme d’encàrrec privat, i concursos. En paral·lel, ha desenvolupat nombrosos projectes en el camp de l’arquitectura efímera participant en festivals i realitzant exposicions i instal·lacions per a diferents institucions i entitats públiques i privades.