PREGUNTES FREQÜENTS

1 NECESSIT INSCRIPCIÓ PRÈVIA PER ACCEDIR ALS EDIFICIS?

No. La gran majoria dels edificis són d’accés lliure i no és necessari realitzar cap mena d’inscripció prèvia. Tan sols has de tenir clar l’horari i el dia d’obertura de l’edifici que vols visitar i dirigir-te cap allà, una persona de l’equip de voluntariat t’estarà esperant. Pots consultar els horaris de cada un dels EDIFICIS i de les ACTIVITATS a la seva fitxa corresponent, o bé a la pestanya de PROGRAMACIÓ, on ho trobaràs tot desglossat per dies.

No obstant això, alguns dels edificis, donades les seves característiques d’espai o seguretat, sí que requereixen inscripció prèvia. La inscripció pot fer-se a través de la plataforma Eventbrite, a l’enllaç: http://openhousepalma.eventbrite.com.

2 COM S’ORGANITZEN LES VISITES?


Les visites s’organitzen per ordre d’arribada a tots els edificis que no requereixen inscripció prèvia. Quan arribis a un edifici, una persona de l’equip de voluntariat et col·locarà un gomet que indicarà el teu torn i la teva posició a la cua. Les visites es realitzen cada 15-30 minuts.


Tingues en compte que les visites són per un màxim de 15-20 persones, segons cada edifici, i per això potser et caldrà arribar amb el temps d’antelació suficient.

3 LES VISITES SÓN GUIADES?


Sí. Totes les visites als edificis són guiades per l’equip de voluntariat de l’Open House Palma, prèvia formació específica.

4 LES ACTIVITATS SÓN DE PAGAMENT?


No. Totes les activitats i visites guiades organitzades durant el cap de setmana de l’Open House Palma són totalment gratuïtes per a tothom.

5 QUINS SÓN ELS HORARIS D’OBERTURA DELS EDIFICIS?


Depèn de cada edifici. Has de tenir present que no tots els edificis obren simultàniament i durant tot el cap de setmana.

Pots consultar els horaris de cada un dels EDIFICIS i de les ACTIVITATS a la seva fitxa corresponent, o bé a la pestanya de PROGRAMACIÓ, on ho trobaràs tot desglossat per dies. Durant el cap de setmana es repartiran, de manera gratuïta i als diferents punts d’informació que hi haurà distribuïts per la ciutat, plànols en paper amb tota la informació i horaris.

6 ES PODEN FER FOTOGRAFIES ALS EDIFICIS?

Depèn de cada edifici, atenint-nos a raons de seguretat, però ja t’avançam que a la pràctica totalitat sí que es poden fer fotografies.

A més a més, tenim en marxa diferents concursos de fotografia que et podrien interessar, dóna una ullada a l’apartat d’ACTIVITATS de la nostra web.

7 TOTS ELS EDIFICIS SÓN ACCESSIBLES?

Malauradament no. Juntament amb la informació detallada de l’edifici trobaràs si aquest és totalment accessible, parcialment accessible o impracticable per a persones amb mobilitat reduïda.

8 HI HA ALTRES ACTIVITATS COMPLEMENTÀRIES?

Sí. A banda de l’obertura de prop de 60 edificis i espais de la nostra ciutat, durant el cap de setmana de l’Open House Palma s’organitzen diferents activitats culturals: rutes a peu, concursos, xerrades i taules rodones, etc.

Trobaràs tota la informació a l’apartat d’ACTIVITATS del nostre web.

9 COM PUC COL·LABORAR AMB L’OPEN HOUSE PALMA?


Hi ha diverses maneres de col·laborar amb l’organització del Festival:

  • Formant part de l’equip de voluntariat: rebràs formació específica, a més de gaudir de diverses recompenses a canvi de regalar-nos el teu temps. Com a voluntari o voluntària, podràs estar al càrrec d’organitzar l’accés de les persones visitants als edificis, així com informar de qualsevol dubte que els pugui sorgir; també pots fer de guia i acompanyar durant el recorregut i fer les explicacions pertinents. Tens més informació a l’apartat de VOLUNTARIAT de la nostra web.

  • Obrint un edifici: si ets el propietari o gestor d’un edifici o espai singular de la nostra ciutat i creus que és el moment de donar-lo a conèixer al conjunt de la societat, no dubtis en enviar-nos un correu a edificis@openhousepalma.org. Per a tu també hi ha diferents recompenses.

  • Patrocinant el Festival: si ets una empresa o vols que el logotip del teu edifici surti a la nostra pàgina web i diferents suports en paper, pots fer una aportació econòmica o aportar quelcom per fer sostenible el festival Open House Palma. A l’apartat de PATROCINADORS del nostre web trobaràs més informació.

Si necessites més informació, pots contactar amb nosaltres al correu electrònic: info@openhousepalma.org