RODA DE PREMSA: ELS ORGANITZADORS D’OHP PRESENTEN TOTS ELS DETALLS

Dimecres 05 d’octubre, 2022

La roda de premsa va tenir lloc a la Seu de l’Autoritat portuària de les Illes Balears, que tot just celebrava el 150è aniversari.


Cada cop falta menys per iniciar una setmana molt esperada pels ciutadans de Palma. Del 17 al 23 d’octubre se celebrarà la segona edició del festival d’arquitectura per a no arquitectes, Open House Palma.


És per això, que avui dia 5 d’octubre, hem ofert una roda de premsa per presentar tots els detalls, programació i novetats d’enguany. La jornada s’ha celebrat a la Seu de l’Autoritat Portuària de les Illes Balears, que coincidia amb el seu 150è aniversari i, a més, és un dels edificis que es pot visitar aquesta edició.


Els organitzadors ens han refrescat en què consisteix Open House i que significa pels habitants i la ciutat de Palma. També hem pogut conèixer la programació d’activitats, quines seran les persones i entitats involucrades i encarregades de les activitats esmentades.


Hem pogut conèixer els detalls per formar part del voluntariat i quines recompenses tindran les persones qui hi participin. Finalment, ha estat el torn de conèixer tots els edificis que obriran les portes durant el cap de setmana del 22 i 23 d’octubre, que seran un total de seixanta-vuit. Pots consultar-los aquí.


Ha estat una jornada molt profitosa, en la qual hem d’agrair a totes les entitats col·laboradores que han assistit: Palma Cultura, Cosentio, Ajuntament de Palma, UNED, UIB, Model de Ciutat, Biennal del Pensament. Evidentment, també a tots els mitjans de comunicació que han cobert la roda de premsa i en fan difusió: Ara Balears, IB3, Diario de Mallorca, Última Hora i Mallorca Magazin.