VOLUNTARIAT

Cercam persones interessades en arquitectura, història, urbanisme i disseny o, simplement, persones curioses que comparteixen la il·lusió d’apropar la bona arquitectura a la ciutadania.


L’equip de voluntariat de l’Open House Palma constitueix l’ànima del Festival i el seu paper és fonamental per tal de divulgar els valors del patrimoni i l’arquitectura de la nostra ciutat

Formant part de l’equip de voluntariat viuràs una experiència que et permetrà adquirir nous coneixements i desenvolupar noves competències juntament amb altres persones que comparteixen els mateixos interessos: faràs possible les més de 80 activitats del cap de setmana i, al mateix temps, estaràs a càrrec de gestionar i mostrar les joies de l’arquitectura als teus veïnats i veïnades.

A més a més, seràs part de la família Open House i, com a contraprestació per regalar-nos el teu temps i esforç, rebràs tota una sèrie d’avantatges exclusius. Per tots aquests motius necessitam tot tipus de perfils: estudiants, professionals, tècnics, amants de la cultura, historiadors, gent gran, gent jove… no és necessari tenir coneixements previs sobre arquitectura i esteim oberts a tothom que vulgui dedicar el seu temps i entusiasme.

Si t’apassiona l’arquitectura i el disseny, t’agrada el projecte i vols contribuir en aquesta iniciativa, inscriu-te al nostre formulari i comença a formar part de la família!