VOLUNTARIAT

Cercam persones interessades en arquitectura, història, urbanisme i disseny o, simplement, persones curioses que comparteixen la il·lusió d’apropar la bona arquitectura a la ciutadania.


L’equip de voluntariat de l’Open House Palma constitueix l’ànima del Festival i el seu paper és fonamental per tal de divulgar els valors del patrimoni i l’arquitectura de la nostra ciutat.

Formant part de l’equip de voluntariat t’encarregaràs de gestionar i mostrar els edificis que formen part del programa als teus veïnats i veïnades. Seràs part de la família Open House i, com a contraprestació per regalar-nos el teu temps i esforç, rebràs tota una sèrie d’avantatges exclusius. 

A més, aquest any la Universitat de les Illes Balears concedeix a les persones voluntàries de l’Open House Palma la possibilitat d’obtenir un crèdit ECTS per la seva participació i implicació al festival. Per poder optar al crèdit, només cal dedicar un mínim de 25 hores al projecte i elaborar una memòria. 

Per fer possible aquest projecte, necessitam tot tipus de perfils: estudiants, professionals, tècnics, amants de la cultura, historiadors, gent gran, gent jove… no és necessari tenir coneixements previs sobre arquitectura i estam oberts a tothom que vulgui dedicar el seu temps i entusiasme.

Si t’apassiona l’arquitectura i el disseny, t’agrada el projecte i vols contribuir en aquesta iniciativa, inscriu-te al nostre formulari i comença a formar part de la família!